Wilt u graag constanter leren spelen, eindelijk af van die vervelende slice of met meer vertrouwen een bunker in stappen? Dan is deze golfreis de perfecte voorbereiding op het nieuwe golfsiezoen.

Onder begeleiding van golf teaching pro Janna de Ruijter heeft u 5 ochtenden les waarbij u het geleerde 's middags meteen in de praktijk brengt op de prachtige banen rond om het Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort****

9 t/m 16 maart 2018

Elba Costa Ballena Beach & Thalasso****   Spanje

Te laat.... deze reis is al VOL 

Deze fantastische golfreis is inclusief;

  • Vlucht Amsterdam - Sevilla (gebaseerd op € 250,- meerprijs wordt doorberekend)
  • 7 nachten verblijf in een 2 pers. kamer
  • Half pension
  • Autohuur incl. verzekering en onbeperkt aantal km
  • 5 ochtenden golfles op de drivingrange incl. oefenballen
  • 5 middagen 18 holes golf waarvan 9 holes baanles.
  • We spelen Las Palmeras, Los Ficus, Los Olivos en Sherry golf  
  • 3 maal toegang tot de Thalasso Spa

Afbeelding invoegen Toeslag 1- persoonskamer € 149,-

Korting voor de niet golfer is € 150,-

De reis krijgt doorgang bij 6 deelnemers.


    
Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen

 

 

Elba Costa Ballena Beach & Thalasso**** Resort is een modern ingericht mediterrane hotel direct aan de 27- holes golfbaan Costa Ballena Golf en ligt op slechts 300 meter afstand van een mooi zandstrand.

Costa Ballena is een 27- holes baan die prachtig tot wasdom is gekomen en linksachtig aan doet. Fraai onderhouden met palmen, bloemen en ruisende rietkragen. Een genot om te spelen met als bonus een paar holes langs de Atlantische oceaan. De oefenfaciliteiten zijn in een woord fantastisch. Een grote gras drivingrange met een putting, chipping, pitching green en grote bunkers om te oefenen en om het helemaal compleet te maken een PAR 3 baan om het korte spel te trainen.

Ook spelen we Sherry Golf. Sherry Golf is een aantrekkelijke golfbaan aan de rand van Jerez met twee gezichten. De eerste negen holes zijn glooiend, terwijl bij de tweede negen op elke hole water in het spel komt. Tevens één van de langste golfbanen in Spanje (6572 m.).